Bostadsrätter

Torpa Äng betyder boende med äkta livskvalitet. Här kan du driva ditt företag eller jobba på distans samtidigt som du har nära till en aktiv fritid – jogga, simma, promenera i skogen eller varför inte en golfrunda på Åda Golf & Country Club. Trosa samhälle ligger endast två kilometer söderut.

Torpa Äng är ett nytt område med totalt 20 st lägenheter i form av 10 st parhus. 16 stycken lägenheter om 132 kvm och 4 st som blir hela 142 kvm. Försäljningen startar under våren 2017. Säljs i Bostadsrättsform av BRF Torpa Äng 1.

Vackert beläget nära natur och strövområden. Tullgarns naturreservat ligger på två kilometer avstånd och där finns också badplats vid Komötet. Till handelscentrum, skola, förskola och vårdcentral är det ca 1 km och in till Trosa centrum är det 2 km, gång- och cykelväg finns. Kommunikationer till- och från Trosa finns med bl a tåg från Vagnhärad eller direktbuss till Stockholm/Liljeholmen som tar under 1 timma. Busshållplats på en minuts promenadavstånd. Skavsta ligger endast 30 min bort.

På Torpa Äng erbjuder vi boende med äkta livskvalitet. Här kan du driva ditt företag eller jobba på distans samtidigt som du har nära till en aktiv fritid – jogga, simma, promenera i skogen eller en golfrunda på Åda Golf & Country Club. 

För frågor om bostadsrätterna eller köpintresse, kontakta:

 

Svensk Fastighetsförmedling
Mäklare: Anna-Karin Lindmark
Tel: 0156-26020
E-post: anna-karin.lindmark@svenskfast.se
www.svenskfast.se

 

”Vi valde Åda för att vi älskar att ha naturen runt oss. Dessutom är vi golfare. Vi var bland de första som byggde och trodde nog att vi mest skulle få litet äldre golfare som grannar, men idag är det nog lika många barnfamiljer. Området sjuder verkligen av liv, det tycker vi är härligt. Det är också bra gemenskap i området, vilket gör att folk trivs väldigt bra i Åda.”
Yvonne & Svante Scherp

"I Åda fann vi vårt paradis. Här är vi grannar med naturen och Åda Golf & CC, men har även nära till Trosas charmiga skärgårdsmiljö. Här trivs vi gott i vårt härliga hus!”
Björn Hvenmark

”För mig har det alltid varit en dröm att bo vid en golfbana. Här i Åda har drömmen blivit verklighet! Här kan man dessutom uppleva härlig natur, men ändå ha nära till Stockholm. Kommunikationerna med buss och tåg är mycket bra.”
Caroline Leuhusen

Svante & Yvonne Schert

Björn Hvenmark

Caroline Leuhusen

Top